НОВИНИ


Дикме: Мостът, който можеше да свърже ГЕРБ и ДПС, е разрушен

22 5760 18.11.2013
Дикме: Мостът, който можеше да свърже ГЕРБ и ДПС, е разрушен

Мостът, който можеше да свърже ГЕРБ и ДПС е разрушен. ГЕРБ остана самотен на политическата сцена. И дори Реформаторският блок няма да прави коалиция с тях. Но повече от всякога на България са необходими избори, но не сега, през зимата. Политиците трябва да седнат на една маса и определят дата за избори.това каза в "Лице в лице" земеделският министър от времето на Царя Мехмед Дикме.



Това, че Бисеров си подаде оставката пред Доган е още един показател кой управлява държавата. Не знам защо той ходи в Бояна, а не на бул. Стамболийски, за да си подаде оставката. Всеки човек има малка или голяма тайна. Тя му е била поставена на масата и той е бил принуден да го направи, каза още Дикме.

Шокиран съм от митингите. Какво ли не почнаха да си мерят политическите партии, та сега и митингите. Не мога да повярвам, че те паднаха толкова ниско. Какво значение има колко са хората на площада, как е възможно да караш платени хора. Там имаше една част от тези хора, които не знаеха кой е министър-председателят. Всички знаят, че политиците купуват гласове, а те отричат пред народа, че го правят, абсурдно е, категоричен бе Дикме.

Сергей Станишев не е искрен, когато казва, че се извинява за Възродителния процес, а да назначава кадри, които са го провеждали. Политиците трябва да го оставят вече. Да, турската общност би приело едно такова извинения, когато бъде взето едно решение и хората, които са виновни за него бъдат наказани, категоричен е той. БСП и ДПС не могат да намерят други политически съюзници заради политиката, която водят. Много се политизира обстановката в страната и се основаха "про" и "анти". Това се случи, за да могат определен политически кръг да живее по-добре. Те разделиха народа.

Имаше информация за сондажи между ГЕРБ и ДПС преди изборите през май.Те са водени от хора зад кулисите. Бойко Борисов направи един много голям реверанс на Ахмед Доган. Миналата година тези, които редяха политическия пъзел смениха ГЕРБ с Атака, за да стане сегашната тройна коалиция, каза още той. Бисеров е бил от хората, които са водели разговори с определени хора от ГЕРБ, както и други хора от ДПС с български и труски имена, заяви Дикме.

Всички политически формации ще изтрезнеят след нови избори. Народът няма да допусне ГЕРБ да се върне на власт. В ГЕРБ нашето общество не вижда алтернативата на сегашното управление. Когато обществото види тази алтернатива и обикновените граждани ще  скочат. За голямо съжаление последните седем - осем години политиците не се обединяват около каузи, а около парчета баница. Трябва политиците да намерят десет неща, около които да се обединят.

Има две опции. Може да има сиглал до българските служби от чужда служба, но ако е ставало дума за повече пари. Втората - навлязъл е в периметър, където икономически се е сблъскал с Доган. Така Дикме коментира случая с оставката на Бисеров.
Единственият човек, който може да вземе решение за избори се казва Пламен Орешарски. Според Дикме това ще стане, като си подаде оставката.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама