ЪNDERGROUND


Лъжи на Сумиста в съда: Познавал жена си от 2008, а детето им е от 2003

9 12451 19.11.2013
Лъжи на Сумиста в съда: Познавал жена си от 2008, а детето им е от 2003
Булфото

Петър Стоянов – Сумиста, който обжалва доживотната си присъда пред Апелативния съд във Варна, се оплете в измислиците си пред магистратите. В старанието си да прикрие стари лъжи, сътвори нови.


 

Пред Темида заяви, че се познава със съпругата си Емилия от 2008 година, когато се и оженил за нея, а детето им е родено през 2003 година. Това противоречие веднага бе забелязано от магистратите и те го притиснаха с въпроси за изясняване на истината. Под напора на съдийската атака Сумиста още повече се обърка и не знаеше как да се измъкне от лъжите си.

 

Той се опита да внуши, че таксиметровото дружество „Емпайер” ООД на съпругата му и на Виолетка Попова – жена на друг подсъдим по делото „Килърите”- Янко Попов е негова лична собственост. Проверка на Фрог нюз установи обаче , че той е имал дял от фирмата в началото на 2006 година, като само няколко месеца по-късно е прехвърлил частта си на името на половинката си. Същото е направил и авера му Попов. Така двете дами се сдобили със собствен бизнес, в който им партнирали балдъзата на Бай Миле -Ива Панагонова и убития през 2009 година шеф на веригата „Софийска баница” Александър Занев.   

 

Въпреки лъжите си Сумиста не спира да повтаря, че е невинен и че е натопен. За неговата зла участ в затвора продължава да упреква наблюдаващия прокурор по делото Ася Петрова. Затова и на второто поред заседание в Апелативния съд той настоя за нейния отвод.

 

Утре, 20.11 ноември, продължава работата на Темида по казуса „Килърите”, когато ще се разглеждат доказателствени искания.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама