НОВИНИ


Започва КСНС при извънредни мерки за сигурност

9 5560 20.11.2013
Започва КСНС при извънредни мерки за сигурност

При изключителни мерки за сигурност започва КСНС. Участниците в заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност пристигат в Президентството. Не се допускат журналистите, отразяващи КСНС до входовете, от които влизат политиците.



Министър-председателят Пламен Орешарски премина пространството между Министерски съвет и Президентството и влезе в сградата на Президентството. Преди Пламен Орешарски пристигна лидерът на БСП Сергей Станишев, преди него Цветлин Йовчев, както и председателят на парламента Михаил Миков, предаде Фокус. Николай Бареков и "България без цензура" и неговите привърженици остават пред Президентството.

В района има засилено полицейско присъствие и присъствие на жандармерията. Няма пряк контакт между протестиращите и пристигащите политици и шефове на служби. Обстановката е спокойна, но много шумна, има скандирания "оставка" и други.

Покрай района преминават и част от протестиращите от КНСБ, които се източват към автобусите си, с които са дошли от страната. Няма напрежение между различните групи.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама