НОВИНИ


Стоичков: Бойко да каже защо му се сърдя

76 9712 30.11.2013
Стоичков: Бойко да каже защо му се сърдя

"Нека Бойко Борисов обясни защо му се сърдя", това каза пред Нова телевизия Христо Стоичков. И той ще остане в историята като НДСВ, измисли си, че ще се върне на власт, но хората няма да го изберат никога", каза футболната звезда.


Христо Стоичков се чувства предаден и обиден от поведението на Бойко Борисов. Като най-много го боли, защото се спекулира с името му и се опетнява. Според футболист номер едно, той има право да критикува, защото е гласувал.

Стоичков не крие, че се е возил на правителствения хеликоптер с Бойко Борисов, но не е знаел, че ще участва в предизборна дейност и няма право да лети на борда му.  
Аз не крия, че съм се качил в тоя хеликоптер. Аз не крия. И ще кажа от къде за къде. Първо бях в Пловдив по лични причини. И второ - бях в Асеновград да откривам една детска площадка. Бях с моята си кола, там се срещнах с Бойко и той ми каза: "Искаш ли да дойдеш с мен до Плевен?".

И ако това е проблем на държавата, че Христо Стоичков се е качил веднъж, два пъти или няколко пъти в хеликоптера, аз ще си плащам като поп.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама