НАРОДЕН ГЛАС


Малкият Димитър от многодетното семейство Цановски празнува 1 годинка

2 7048 02.12.2013
Малкият Димитър от многодетното семейство Цановски празнува 1 годинка

Едва ли има по-празничен ден от първия рожден ден на едно дете, а малкият Димитър от многодетното семейство Цановски днес става именно на една годинка. Семейство Цановски от Малорад, които са надарени със 7 деца, го очакваха с голямо нетърпение. Любимото дете стана на една годинка – това е повод за радост на мама Краси, бабите, дядовците, лелите, чичовците.



Интересно е, че днес Митко няма де следи случващото се само от креватчето, защото той вече прави по няколко крачки. А също така ще събира погледите и усмивките на всички с думичките, които вече произнася, дори ще направи опит да духне свещичката. Това до голяма степен се дължи и на неговата любяща майка, която полага непрестанни грижи за него и го закриля всячески.
   
Голямото семейство на Национално движение „България си ти!“ му е подготвило специален подарък. Желаем му да е здрав и силен, детството му да е изпълнено с игри, усмивки и веселие. Нека за семейство Цановски това да бъде един незабравим празник за тях, който да остави много красиви спомени и семейна топлина у тях.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама