НОВИНИ


М. Найденов: Смениха Фидосова с по-красиви, но не с по-умни

34 5634 05.12.2013
М. Найденов: Смениха Фидосова с по-красиви, но не с по-умни
Мирослав Найденов

Има голямо напрежение в ПГ, напускали хора от общинските структури, а сега вече се осмелил да си тръгне и депутат. Ако хоризонтът за НС е по-дълъг, ще има още напуснали, прогнозира ексминистърът.



Напуснах ГЕРБ по своя воля, но по причини, които впоследствие станаха известни, заяви по НТВ Мирослав Найденов, бивш ГЕРБ-ер и земеделски министър, сега от БАСТА. По повод напускането на Георги Марков, станало известно преди два дни, Найденов заяви, че има голямо напрежение в ПГ, напускали хора от общинските структури, а сега вече се осмелил да си тръгне и депутат. Той щял да бъде последван от още депутати - колко и кога ще стане ясно впоследствие. Това зависи от хоризонта на този парламент. Ако се окаже, че хоризонтът е по-дълъг, ще има още напуснали, за да си направят вероятно своя група, смята ексминистърът.

Виждате на какво играят в ГЕРБ, влизат, не влизат в залата, участват, не участват в комисии, изреди Найденов. Смениха Фидосова с някои други, които може да са по-красиви, но не са по-умни. За пример той даде Цвета Караянчева и подчерта, че в групата на ГЕРБ не се гласувало по съвест. 

Ръководството на ГЕРБ да каже как Марков е попаднал в листите, ако е бил с досъдебно производство, призова още той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама