НАРОДЕН ГЛАС


Светльо Витков равнис по Бареков

28 7106 06.12.2013
Светльо Витков равнис по Бареков

Поздравяваме ПП "Глас Народен" за стартирането на кампанията им за избор на кандидати за евродепутати, която ще се проведе в интернет. Идеята наистина е нетрадиционна и новаторска, но държим да припомним, че още през септември Николай Бареков обяви, че движението му ще участва на евровота, като листата за Европарламента ще се подрежда в интернет.



Жените с деца са най-накърнени от българската държава и от Европейския съюз. Влязат ли в Европарламента, те ще имат възможност да отстояват своята позиция и правата си, обясни тогава Николай Баререков.

Кампанията по набиране на CV-та тече вече в интернет платформата „Евромайки“ и от няколко месеца при нас пристигат кандидатури на хора, които искат да бъдат евродепутати. Нашите посланици на „Евромайки“ на практика вече работят активно и са добре познати както с идеите си, така и с акциите си - активната позиция в протеста срещу хасковския кмет и кампанията "Подари Коледа" за събиране на играчки и дрешки за децата с увреждания.

Идеята на ПП "Глас Народен" е взаимствана от нас. Няма нищо лошо една добра идея да се вземе, но Николай Бареков пръв даде този шанс на българите, като отвори листата си още преди няколко месеца.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама