НОВИНИ


Властта се изнася за Нова година на Пампорово

42 4434 08.12.2013
Властта се изнася за Нова година на Пампорово
Булфото

За Нова година властта масово ще се изнесе към Пампорово, където се намира правителствената почивна база. Заради преференциалните цени за министри и депутати местата там за периода 29 декември – 1 януари отдавна са резервирани.


 

Предколедно парти за децата на депутатите и парламентарните служители организира пък администрацията на Народното събрание. Купонът за малчуганите ще бъде на 16 декември в зала „Света София“ на Партийния дом. Задължителна част от програмата ще бъде раздаването на подаръци, става ясно от съобщение, закачено на информационното табло в кулоарите на парламента. Тържеството ще бъде отворено и за приятелчета на депутатските деца, но за да има изненади и за тях, ще трябва да се платят предварително по 21 лева. По традиция всяка година за Коледа и Нова година малките наследници на народните представители и на парламентарните служители получават подаръци. Обикновено за целта няколко чиновници се натоварват предварително с празничен шопинг. Купуването на играчките обаче не натоварва парламентарния бюджет, тъй като парите не са от хазната на Народното събрание, а от фонд, в който постъпват средства от заплатите на депутатите.

 

Шефът на НС Михаил Миков ще събере служителите на парламента за празнична наздравица. С чаша вино в ръка той ще отправи своето коледно пожелание към тях.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама