НОВИНИ


Борисов пожела успех на отцепниците

32 4669 10.12.2013
Борисов пожела успех на отцепниците

Пожелавам успех в новото политическо поприще на напусналите депутати. За радост това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас.



Това написа във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като днес втори депутат напусна ПГ на партията.

Припомняме, че днес желанието да напусне ПГ на ГЕРБ обяви и народният представител Светлин Танчев. Той напуска по собствено желание и става независим депутат. Без него ПГ на ГЕРБ остава с 95 народни представители. Отцепването му от ПГ на ГЕРБ идва седмица, след като на 2 декември депутатът Георги Марков депозира молбата си в НС да напусне групата на Борисов и да стане независим.

"Аз обикалям страна и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ. Случващото се още веднъж ми затвърждава извода, че и изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната, което ще предложа на конференцията през февруари", казва Борисов.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти. Винаги за това са били обвинявани управляващите, ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", заявява още Бойко Борисов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама