НОВИНИ


Отец Гелеменов: Манастирите бъкат от гейове!

12 7486 15.12.2013
Отец Гелеменов: Манастирите бъкат от гейове!

Те нямат страх от Господ и ще получат наказание, каза отец Георги Гелеменов. Става въпрос за гейовете, с които изобилствали българските манастири. Наказанието ще бъде и на този свят, под формата на различни болести, и на другия, но там вече каквото Господ реши.



Според отеца обратните населявали предимно българските манастири, не толкова църквите - там почти нямало. Гелеменов припомни, че той е първият националист в новата история на България и проектът "Атака" е бил негов, но Волен Сидеров го откраднал. За съжаление го довел почти до крах, но нова националисдтическа партия нямало как да не се появи.

Скандалният отец каза още, че според неговите наблюдения бежанската вълна от сирийци към България е секнала. Основна причина е за това, че тези, които вече са тук пращат послания на роднините си да не се лъжат да идват. "Някой излъга сирийците, че България е държава с висок социален статус," каза Гелеменов. "И какво се случи - дойдоха тук и гладуват, студуват. Оня ден видях една сирийка с малко дете, което ръфаше листо зеле. Купих му един нарязан хляб от магазина, но тя с истинска омраза ме отряза: "Не! Не!""/
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама