НОВИНИ


Дърева: Всички партии искат да се отърват от Атака

33 5925 16.12.2013
Дърева: Всички партии искат да се отърват от Атака
Велислава Дърева

Протестиращите влязоха в следващата спирала на своето поведение - тази на компроматите, но това е лош вкус, лошо възпитание, чалга и простащина, заяви по НТВ журналистката Велислава Дърева.



Каквото повикало, това се обадило, контрира Методи Андреев и посочи, че МВР непрестанно дразни протестиращите. Тези хора не са като нас, те искат да живеят нормално, а не може повече управляващите да се правят на глухи, слепи и неми. Министър Цветлин Йовчев направи всичко възможно непрекъснато да му искат оставката, и аз да го видя, и аз ще я поискам, дори и в тоалетна да го срещна, каза Андреев. Йовчев бил концентриран израз на цялото безхаберие.

Ако това е нормална, демократична държава - съжалявам, каза Дърева.

По казуса Атака, тя отбеляза, че тази партия обикновено сама се сготвя. Патерица е необходима на ГЕРБ най-вече и те се опитват да я намерят най-вече в Реформаторския блок, а тя се счупва вече. Знам, че и Атака, и ГЕРБ, и РЗС, и партията на Бареков са проекти на олигархията, забъркани в едни и същи колби на нейното джакузи, описа тя.

Атака от времето, когато е създадена, живее в скандали, добави Андреев. И посъветва Атака да идат в Русия, да търсят корените на неоколониализма. Там обаче няма плажове, заключи той.

Според Дърева сега на всички партии било изгодно да се отърват от Атака.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама