НОВИНИ


Бареков кани Надежда Нейнски в "България без цензура"

44 5786 16.12.2013
Бареков кани Надежда Нейнски в "България без цензура"

Ако Надежда Нейнски подкрепи нашата операция срещу политиците "Чисти ръце" и се ангажира, че ще води политика срещу ГЕРБ, БСП и ДПС, ще я поканя в "България без цензура". Това заявява за "Стандарт" идеологът на платформата Николай Бареков в отговор на въпрос ще има ли диалог между отлъчените от Реформаторския блок "Синьо единство" и бъдещата партия на новия политик.



"Познавам Надежда от 20 години, уважавам експертите около нея като Димо Гяуров и д-р Ваньо Шарков", каза Бареков и припомни, че навремето сам той е бил член на СДС.

"Първоначално се надявахме да работим заедно с реформаторите в бъдещия парламент, но това вече не може да се случи след последните скандали в Блока", допълни Бареков. И още, че разпадът на СДС от 2003 г. сега ще се стори на Реформаторския блок "като детска приказка". "Моето мнение е, че в случая Надежда е права, тя е права, защото не може да се правят коалиции на безпринципна основа", коментира лидерът на "България без цензура" по повод изключването на "Синьо единство" от Реформаторския блок.

Бъдещата му политическа формация ще е построена на принципа за широк центристки съюз, в който ще се включат специалисти от различни области и партии. "Трябва да дадем пример за голям центристки обединителен проект, който да замени Реформаторския блок на фона на тоталния разпад на партийните съюзи", каза лидерът на "България без цензура".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама