НОВИНИ


ГЕРБ призна конкуренцията на Бареков

12 5381 28.12.2013
ГЕРБ призна конкуренцията на Бареков

Депутат от ГЕРБ за първи път постави Николай Бареков сред политическите играчи и конкуренти на партията на Борисов. В интервю за bTV бившият министър на културата и настоящ народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов заяви, че нови избори трябва да има, защото това е основно демократично право на избирателя.


По думите му българинът иска в политиката да останат тези, които ще градят държавата, а на Терминал 2 да отидат онези, които за 20 години направили „добри вратове“.

Хората протестират за собствения си живот, те искат техният живот да е по-добър, смята Рашидов. Той заяви, че ГЕРБ е голяма партия и се готви да се върне власт. Рашидов обаче не признава мнението на социолозите, които с всяко следващо проучване отчитат все по-намаляваща подкрепа за партията на Борисов.

Ексминистърът призна, че за властта се готви и Николай Бареков с новата си партия, както и Реформаторският блок. Така на практика Рашидов за първи път сложи името на новия политик Бареков в контекста на реален конкурент на ГЕРБ. „Вижда се, че започва брожение. Всеки по отделно се готви за избори, но така се прави политика“, посочи бившият министър на културата.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама