ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Трима бодигарда пазят внучката на Софиянски

16 8910 02.01.2014
Трима бодигарда пазят внучката на Софиянски

Макар че е само на един месец, внучката на най-богатия българин Васил Божков и Стефан Софиянски, вече се разхожда с бодигардове.Щерката на бившия кмет Ива бе забелязана в Южния парк в столицата да бута зимна детска количка в компанията на трима яки охранители.



Охранителите били на около 50 метра от майката и внимателно наблюдавали да не би някой да я обезпокои, пише жълто издание.

 Откакто дойде на бял свят през ноември миналата година, бебето, което носи името на свекървата на Ива, живее под засилени мерки за сигурност. Двете знатни фамилии се опасявали от отвличане, затова Божков-старши и Софиянски категорично забранили на Ива да публикува снимки на бебето в интернет. При всяко свое излизане навън, снахата на Васил Божков била съпровождана от дебеловрати телохранители, бивши служители на НСО. При разходките й заедно с малката Мая, гардовете се увеличавали, пише Уикенд.

 За разлика от дружелюбната кралска фамилия, която с охота показва наследника на британската кралска корона принц Джордж в медиите, ВИП семействата държали хлапето да се отглежда в пълна конспирация.

 На 40-ия ден от раждането на Мая, когато по традиция се прави погача за бебето, която се разчупва над главите на майката и детето, Ива Софиянска публикува във Фейсбук първата снимка на дъщеря си. От съображения за сигурност, на нея се вижда само ръката на новороденото, което е стиснало пръста на майка си. Божков-младши и Ива Софиянска се сгодиха в началото на април след дългогодишна връзка, а на 1 юни сключиха брак.

 Нормално е да го правят! У нас злобата е голяма. Кой знае какво може да се роди в главата на някой психопат”, защитават обаче решението на младите родители техни приятели.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама