НОВИНИ


Шамара брани Волен, не иска двоен аршин

28 5210 08.01.2014
Шамара брани Волен, не иска двоен аршин

Рапърът Мишо Шамара брани Волен Сидеров във Фейсбук. По повод скандала на Варненското летище с лидера на "Атака" БИГ ША категорично заявява,че има двоен аршин в мярката за постъпките на "любимеца" му Бойко Борисов и всички останали.



"Не искам да ме разбирате погрешно. Това, което направи Волен (ако е вярно) е престъпление. Чета огромният гняв на хората към него (и то справедлив защото не е редно да се постъпва така), но защо тоя гняв го няма към протестърите соросоиди които хвърляха камъни по полицията и по депутатите. Едното е хулиганска проява, а другото си е чист опит за убийство. Съвсем случайно нямаше жертви. Защо не изпитват такъв гняв, че и много по-силен за бруталните престъпления на Борисов и Цветанов, пише Шамара във Фейсбук.

Пак повтарям грам не ме кефи АТАКА като идеология. Нямам никаква допирна точка с идеите им и не искам да имам. Но ако трябва да сме справедливи, нека съдим с еднакъв аршин. Не може за някой да се прощават брутални престъпления, а за всички други да няма прошка. Според мене и за Волен, и за ГЕРБ трябват присъди. За Волен за хулиганска проява, за Бойко за педофилия, убийства, поръчки, измами в изключително огромни размери", написа Биг Ша.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама