НОВИНИ


Депутати от "Атака" нахлуха в Нова телевизия

32 9000 08.01.2014
Депутати от "Атака" нахлуха в Нова телевизия
Деница Гаджева

Депутати от "Атака" нахлуха в сградата на Нова телевизия, за да се саморазправят с гости на предаването "Часът на Милен Цветков”, съобщиха от Нова ТВ.



Атаката им беше насочена срещу участниците в протеста за свалянето на имунитета на Волен Сидеров, който се проведе днес пред Съдебната палата Виктор Стоянов и Цветозар Вълков. Яростта на депутатите от "Атака" бе провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков двамата протестиращи бяха с маски на Волен Сидеров.

Депутатите от "Атака", дошли до телевизията, бяха Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова. Народните представителите отправиха множество обидни реплики и заплашиха протестиращите с думите: „ще ви накараме да си изядете маските”.

Представители на Атака многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели саморазправа във фоайето на Нова телевизия, посочиха от медията.

Инцидентът, започнал след края на предаването, продължи около половин час.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама