НОВИНИ


Цацаров: Прокуратурата е реагирала незабавно за Бисеров

33 6071 10.01.2014
Цацаров: Прокуратурата е реагирала незабавно за Бисеров
Сотир Цацаров

Прокуратурата е реагирала незабавно в момента, в който е получила сигнал за Христо Бисеров, заяви по БНТ главният прокурор Сотир Цацаров. На въпрос, как ще разсее подозренията на обществото, че нещо е било скрито по този случай, Цацаров каза:



„Защо аз трябва да разсейвам подозренията на обществото, че нещо е било скрито относно случая с Христо Бисеров? Тези подозрения към прокуратурата ли са? В момента, в който прокуратурата е получила този сигнал, тя е реагирала незабавно. Какво е ставало на един по-преден етап, кой е бил информиран, кой е мислил, кой е правил едни или други политически сметки, за да не получи или, за да получи съответни негативи или позитиви в политически смисъл, това първо не е наша работа, второ, аз не мога да го кажа”.

В деня, в който Прокуратурата е получила съобщение по съответния ред, тя реагирала. Институцията може да бъде обвинена, че е участвала в някаква игра, сделка, ако имало информация и грубо казано я е поставила на трупчета, защото Христо Бисеров е еди кой си, каза Цацаров. 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама