НОВИНИ


Йовчев за казуса Сидеров: Малко са ми абсурдни конспиративните тези

8 5609 13.01.2014
Йовчев за казуса Сидеров: Малко са ми абсурдни конспиративните тези
Цветлин Йовчев

Трябва да оставим компетентните органи да изяснят обективната истина за случая на летище Варна, каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, на въпрос за коментар на твърдението на лидера на „Атака” Волен Сидеров, че полицаят във Варна лъжесвидетелства.



„Малко ми се струват абсурдни всички тези тези, които бяха доста конспиративни. Но не бих искал да коментирам каквото и да било в тази посока, тъй като наистина оттук-нататък единствено наблюдаващият прокурор може да дава разрешение - в какъв обем и каква информация от това досъдебно производство може да бъде предоставена на обществеността, каза за „Фокус” Йовчев. Ще се въздържа и няма да коментирам това нещо; считам, че наистина трябва да оставим компетентните органи в процедурите, които са предвидени в закона, да изяснят обективната истина и да се произнесат по случая”, каза още Цветлин Йовчев.

По думите му, всяко друго нещо би попречило, може би, на изясняване на обективната истина и по един или друг начин, би се създало погрешно впечатление в обществото. 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама