НОВИНИ


Проф. Борисов: АБВ трябва да има поне един евродепутат

13 5936 14.01.2014
Проф. Борисов: АБВ трябва да има поне един евродепутат

Професор Борислав Борисов определи като цел на новата формация да има поне един евродепутат на изборите през май. Той определи мястото на АБВ като център – вляво и обеща, че ще приемат всичко положително и от другите политически сили, независимо къде са в пространството.



Никой у нас, дори и премиера, не харесва икономиката на страната, продължи университетският преподавател. От години сме страната с най-малък икономически ръст, хората нямат работа, селата обезлюдяват, младите напускат родните си места, каза той.

Същото може да се каже за социалната политика и за държавата, продължи Борисов. Той даде пример със закриването на малките селски училища, което на практика обезлюди селата. Оттатък границата, в Сърбия в селата има по 4-5 ученика, но имат и училище ,при нас ги закриха, продължи преподавателят в УНСС.

Има голямо различие между политиките, които се изповядват в БСП и в нашата формация, каза Борисов. Той потвърди, че няма да се прави политическа партия от движението, но не изключи напълно такова развитие. Професор Борисов заяви ,че няма да влиза в листата за изборите и не мисли да прави тепърва политическа кариера.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама