БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Хиляди се запалиха по нова схема за забогатяване

21 9446 21.01.2014
Хиляди се запалиха по нова схема за забогатяване

Над 50 000 души се запалиха по нова финансова схема, която обещава бързо забогатяване срещу скромна инвестиция. Фирмата Save Company International (SCI), която действа предимно в Пловдив, но вече и в други градове, предлага отстъпки при пазаруване и огромни печалби само срещу членска карта за 50 лева.



Който иска да натрупа бързо пачки, може да влезе и с по-големи суми - от 600 до 3000 лв. За целта обаче трябва да привлече в схемата поне още петима души. Те от своя страна също трябва да убедят нови хора, за да печелят всички по веригата.

Основателите на компанията пастор Светослав Петров и Станчо Рангелов твърдят, че използват американски опит в мрежовия маркетинг и че дейността им няма нищо общо с познатите от миналото финансови пирамиди. SCI има и впечатляващи рекламни лица - младежи, които за няколко месеца са спечелили скъпи БМВ-та или заплатата им е над 25 000 лв. Новите членове се набират на масови събрания в Пловдивския панаир. Собствениците на “магическите” карти са се увеличили двойно само за година.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама