НОВИНИ


Станишев не се отказва от темата за пушенето

25 6076 24.01.2014
Станишев не се отказва от темата за пушенето
Сергей Станишев

Ние не сме се отказали да търсим решение срещу тоталната забрана на тютюнопушене. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в петък след срещата си с представители на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите в региона.



Той припомни, че отмяната бе бламирана от три парламентарни групи, но управляващото мнозинство внимателно следяло дали се променя обществената и парламентарна нагласа, съобщи Стандарт нюз. Станишев отново повтори известните аргументи на привържениците на отмяната на тютюневото вето. Според него не е разумно да се приемат закони, които предварително не са обсъдени с общественосттта, както и закони, които очевидно не се изпълняват, като сегашната тотална забрана.

 

Станишев подкрепи и младиге хора, които протестирали в защита на българската природа в Странджа във връзка с общия устройствен план на Царево. Тяхната кауза е важна за мен, важна е и за БСП и ние ще искаме становище от всички институции, които имат отнощение по устройствените планове на общините по Черноморието", каза лидерът на БСП и припомни, че сегашното управляващо мнозинство е приело мораториум върху всички сделки по Черноморието именно, за да защити припродното богатство.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама