ФРОГ МЮЗИК


Аеросмит ще купонясват 2-3 дни в София след концерта

0 6951 27.01.2014
Аеросмит ще купонясват 2-3 дни в София след концерта

Рок легендите Aerosmith планират да разгледат София след концерта си на 17 май на стадион “Локомотив”.Вместо да си стегнат багажа веднага след музикалното шоу, те смятат да останат в българската столица поне 2-3 дни, разкриха хора от щаба на „София Мюзик Ентърпрайсис”.



Стивън Тайлър пък подготвя специална изненада за българските си фенове. Фронтменът на Aerosmith ще зарадва публиката на „Локомотив” с уникално изпълнение на бял роял.

Именно в София трябваше да е първото шоу от световното турне на рокаджиите според първоначалните планове. Aerosmith обаче в последния момент решиха да добавят още една дестинация – Истанбул, където ще свирят на 14 май. След шоуто в София Стивън Тайлър и компания летят за Киев, където концертът им е на 21 май.

На стадион “Локомотив” Aerosmith ще представят най-великите си хитове, както и песни от последния им албум Music From Another Dimension – първия студиен проект на групата от 11 години. Дискът, издаден у нас от Вирджиния рекърдс/Sony Music, е обявен от сп. People за “един от задължителните 5 албума за 2012 г.” За него китаристът Джо Пери казва: “Това е албумът, който искахме да направим още от времето, когато се събрахме за втори път през 1984 г.”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама