НОВИНИ


Атака "за" задължително гласуване, "против" референдума на Плевнелиев

47 6111 30.01.2014
Атака "за" задължително гласуване, "против" референдума на Плевнелиев
Булфото

“Атака” няма да подкрепи предложения от президента Росен Плевнелиев референдум за изборната система, въпреки че партията на Сидеров е за въвеждане на задължително гласуване.



„Питате ме какво мисля за снощното изказване на президента? За избрания с измама президент? И то най-голямата измама. Този човек е демагог и измамник. Плевнелиев няма право да говори и да коментира темата избори, защото неговият избор беше една огромна измама. Нека си свали имунитета, като мен, и да бъде разследван за пране на пари. Не ми предлагайте да коментирам демагогия на един човек, който трябва да бъде разследван и според мен е за затвора за крупни измами", заяви лидерът на националистите.

„По отношение на т.нар. предложения на избрания с измама перач на пари електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Само си представете един шеф на предприятие как ще нареди на хората си да гласуват електронно и ще прибере парите за това", подчерта Волен Сидеров. „Това е още едно разобличение за този човек, който работи за лобистки кръгове и енергийни мафиотски кръгове", допълни той.

Сидеров обвини и журналистите, че имат избирателна памет. "Отдавна сме си казали мнението по този въпрос", посочи той и попита защо Плевнелиев не инициира референдуми за АЕЦ "Белене" и членството на България в ЕС.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама