НОВИНИ


В. Дърева: АБВ е нероден, замразен Петко

29 6105 02.02.2014
В. Дърева: АБВ е нероден, замразен Петко

Говорим за АБВ, а то не съществува в правния мир. То не съществува като движение, коалиция. Занимаваме се с нещо, което не съществува. То е една заявка, едни думи. Не се е превърнало във факт.Това каза в "Тази неделя" по bTV журналистката Велислава Дърева.



Мъглявината става все по плътна. През 2010 АБВ бе обявено като интелигентна лаборатория. Тогава бе вкарано в хладилника и така си остана. И оттогава говорим за полуроден, полунероден Петко и на всичко отгоре замразен.

Нямаше истерия и сълзи на Националния съвет на БСП. Но и бе казано, че ако някой не иска да стои в нещо, не може да го задължиш, посочи тя.

Мисля, че и в АБВ не знаят каква ще е коалицията им. Това е несериозно.Хубавото е, че се появиха някакви признаци на диалог,каза още Дърева.

Хора от АБВ много искаха да напуснат БСП.Някои смятат, че ако ги изключат, ще бъдат герои, обясни тя.

Към евроизборите се отнасям като лакмус, който ще бъде топнат в отровно море на действителността. Говори се не за европейските избори, а за това чия глава ще падне - на Първанов или Станишев. А тук трябва да става дума за борбата и сблъсъка между европейската левица и европейската десница, коментира тя.

АБВ направи три подаръка. Един за европейската десница, втори за Бойко Борисов  и трети за Станвишев.Един глас да загуби Станишев на тези избори, той има алиби.Не е хубаво, но е така, обобщи тя.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама