НОВИНИ


bTV да даде право на отговор на Росен Петров

11 5127 11.02.2014
bTV да даде право на отговор на Росен Петров

През последните дни обществото става свидетел на безпрецедентна саморазправа на най-голямата българска медия bTV с едно от най-знаковите й лица - Росен Петров.



Всички сме наясно, че прагът на доверието в големите български телевизии е сринат заради поръчките, които изпълняваха през последните години, но да посегнеш на собственото си дете, използвайки всички ресурси на ефира, е невероятен цинизъм.

Нашата политическа сила, “България без цензура“, е подложена на геноцид и цензура, извършвани от големите медии в България. Ние сме неудобни за политическото и медийното статукво. Вместо да отговорят на редица неудобни въпроси, поставени към тях от обществото, останалите медии използват цялата си пропагандна машина, за да смачкат достойни граждани и журналисти като Росен Петров, чиято съвест го накара да напусне омерзен лъскавата сцена на телевизията.

Ако смазването на Росен Петров с помощта на съдебната машина, обидите, гнусотиите и жалкият пиар на негов гръб продължи, аз, като един от създателите на модерната новинарска вълна, ще разоблича поименно и с факти всички лоши практика, които унищожиха медийната среда в България. Настоявам bTV да даде право на отговор на г-н Росен Петров за всички квалификации и обиди, които изля по негов адрес.

Настояваме СЕМ да се самосезира за всички политически и партийни акции, в които телевизията участваше през последните години. А може би е редно след полемиката между журналисти, да се намесят и прокурорите, за да разберем кой какви поръки и комисионни и лапал от държавната софра по време на последните няколко правителства.
Николай Бареков
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама