НОВИНИ


НАП проверява търговските вериги

6 4732 14.02.2014
НАП проверява търговските вериги

Червената депутатка Корнелия Ниноава съобщи пред Нова телевизия, че в момента НАП проверява дали търговските вериги източват ДДС. Тя каза също така, че в момента се работи и за премахването на таксите, които търговските веригите налагат на производителите.


Корнелия Нинова беше категорична, че няма наси

Социалистката коментира и скандалите около Делян Пеевски, Цветан Цветанов и Сотир Цацаров. Според нея, словесните битки между тримата отклоняват вниманието от важните теми. Тя призна, че е запозната с това, че много медии са зависими и заяви, че няма да се учуди, ако утре медиите на Пеевски се обърнат срещу БСП.

По темата за интернет троловете, които използват червените, Нинова каза, че не е запозната със случая. „Ако скандалът с троловете е истински е тъжно, но аз не вярвам БСП да използва такива прийоми“, заяви тя.
Ниноава съобщи още, че в момента НАП проверява дали търговските вериги източват ДДС. Тя каза също така, че в момента се работи и за премахването на таксите, които търговските веригите налагат на производителите. Корнелия Нинова беше категорична, че няма наси
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама