НОВИНИ


Борисов: В изказването на Местан имаше и истини

56 7007 14.02.2014
Борисов: В изказването на Местан имаше и истини

„Всеки човек, колкото повече езици знае, толкова по-добре. Да се говори в една предизборна кампания на български - имаше изказване, че текстът е антиевропейски. Може би в изказването на Лютви Местан, имаше и доза истина, но в следващите изказвания видяхте опит за голяма провокация”, заяви Борисов.



„Вижда се, че БСП са се разсипали като партия. Виждате, как уплашено гледат, виждате г-н Миков как слушаше какво му говорят пред него на трибуната и сега г-н Стоилов, се опитва да излезе от ситуацията, в която беше поставена БСП, но това ще стане трудно. Единственият изход за страната са предсрочни избори”, заяви Борисов в отговор на въпроса, дали ДПС ще продължава да оказва натиск върху управляващите за Изборния кодекс .

На въпрос, дали управляващата коалиция е застрашена, Борисов каза: „Те са много здрава коалиция, като интереси, така че не вярвам подобно нещо да ги разклати. Ядосани са в момента ДПС на социалистите. Нали знаете, когато се целуват хората, има и момент, когато се ядосват един на друг”
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама