НОВИНИ


„България без цензура” иска да предложи нови личности за политиката

45 5321 15.02.2014
„България без цензура” иска да предложи нови личности за политиката
Булфото

Създали сме "България без цензура", за да предложим на обществото личности, които да влязат в политиката. Не може да си лекоатлет и да ти поверят вътрешната сигурност, както стана с Цветан Цветанов. Ние предлагаме Росен Петров, който е завършил Класическата гимназия, после школата в Симеоново, знае шест езика и цял живот е работил в частния сектор, заяви Николай Бареков по време на общинското събрание на местната структура на партията в Стамболийски.


 

Искаме да въведем нов модел за правене на политика, в който място имат единствено успели и добре образовани личности. Видяхме как ГЕРБ останаха без един от добрите си експерти, който бе принуден да слугува на Симеон Дянков и да не може да се намеси с реални действия. Уверявам ви, че ГЕРБ се разпада и имаме реален шанс да ги победим на огромното изпитание евроизбори, продължи Бареков.


"Вчера Хюсеин Хафъзов наговори куп глупости в парламента с единствената цел да сее омраза в обществото и да създаде обществен конфликт, от който полза биха имали ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Изсипаха се обиди, нападнаха се джамии и обществени сгради, за да се мобилизира електоратът и на изборите хората да подлъжат да гласуват само за тях. Само така лидерите на тези партии могат да подменят дневния ред в държавата от реалните проблеми на гражданите. Ние искаме да променим това. Създаваме силна политическа партия, която вече е първа извънпарламентарна сила и трябва да се представи като победител на евроизборите. Следващата стъпка е да поискаме предсрочен вот и за парламентарни избори, които да спечелим. Част от провала на сегашните управляващи се състои в това, че се капсулират в резиденциите си и губят връзка с хората. Не ги интересува нито цената на тока, нито вредните монополи, нито цените на лекарствата, защото те не плащат и не си броят стотинките като нормалните хора. Те са прекъснали връзка с реалността и сега ще си платят за това. Призовавам ви да гласувате за тези политици, които сте виждали на живо и които познавате", добави още Бареков пред на 300 членове и симпатизанти.


За общински председател на структурата в Стамболийски бе избран Атанас Мавродиев. Той е женен с четири деца, възпитаник на Военната академия „Г. С. Раковски”. В момента се занимава със земеделие. За заместник-председатели бяха избрани Бояна Велкова, Стоян Червенков, Тодор Василев, Стоян Чолаков.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама