НОВИНИ


Проф. Топенчаров в Монтана: Само баламурници може да са срещу БСП на избори

27 7215 17.02.2014
Проф. Топенчаров в Монтана: Само баламурници може да са срещу БСП на избори

Над 200 председатели на основни партийни организации на БСП в Монтана се срещнаха с проф. Владимир Топенчаров, Георги Божинов, членове от работната група към НС на БСП и общопартийната контролна комисия на левицата. Пред събралите се социалисти от Монтана проф. Топенчаров изрази дълбокото си убеждение, че причините за появата на АБВ не са политически, а персонални.



Според него АБВ няма влияние, защото няма програма. По негово мнение основната задача, която стои пред монтанските социалисти, е да се възстанови организационната структура, която да прилага устава и програмата на партията.  

"Основната задача е да се почувства организационната сила на БСП, защото на нас хората ни вярват. Само баламурници могат да повярват, че човек може да бъде срещу нас на избори и да остане като член на БСП", заяви той и призова монтанските социалисти да се самоорганизират, за да приключат с капсулацията на местната организация.

"Нека не повтаряме старите грешки!" се обърна към партийния актив Божинов. Според него трябва да се търсят онези, които желаят и могат да помогнат. Той сподели огорчението си от Георги Първанов, който използва красива фразеология, за да прикрие политическа нищета от липсата на идеи и програма. В заключение Георги Божинов призова монтанските социалисти да направят БСП силна. „Направете го за себе си, направете го за страната си!", категоричен бе той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама