АРТ ДЖУНГЛА


Kavarna Rock 2014 ще изпревари Джулая

0 7434 20.02.2014
Kavarna Rock 2014 ще изпревари Джулая

Деветото издание на феста Kavarna Rock 2014 ще се проведе на 28-и и 29-ти юни - дни преди Джулай Морниг. В края на юни Каварна ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само от България, но и от цял свят.



 „Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния трети ден – 27-и юни", разказват организаторите. Предвиждат се и бонуси за първите, закупили билети.

На 27-и юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили конкурса Kavarna Battle band и одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят сцената на „Каварна Рок".

Билет на промоционална цена от 60 лв. могат да бъдат взети сега като тази цена ще бъде валидна до 27 февруари 2014г. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM в цялата страната: PICCADILLY, Office 1 Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама