НОВИНИ


Ужас! Скандалният Юзеиров участва в евроизборите от Белгия

5 6289 24.02.2014
Ужас! Скандалният Юзеиров участва в евроизборите от Белгия

Несъстоялият се в България "Мюсюлмандемократичен съюз" е регистриран от Юзеир Юзеиров в Белгия и щял да участва на евроизборите. Това става ясно от плакати на Юзеиров, с които той оповестява партията си.



Те са били разлепени преди дни в родното му село Славяново и град Попово, пише "Труд". Агитацията скоростно била премахната и предадена на полицията. Официална информация за поредната провокация не бе разпространена.

На плакатите по-големият от скандалните братя Юзеирови, който по паспорт е Росен Йорданов, е сниман с прословутия червен фес, с който се опитва да прави нелепи демонстрации и у нас.

"Хората приеха с ирония и насмешка поредните изцепки на Юзеирови", коментират в родното село на Юзеиров Славяново. Въпросната партия, която братята не успяха дза направят у нас, била регистрирана във френската част на Белгия, защото Юзеиров живеел там.

Дали въобще има такава партия или той си е поръчал 5-6 плаката, за да влезе отново в устата на хората, не е ясно. Над главата на Юзеиров виси бъдещ иск от държавата ни за отнемане на имущество за близо 2 млн. лева, за което той не можа да докаже законни доходи.

От белгийска страна пък уличиха нашенеца, че мамил българи, като уж ги наемал за легална работа там.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама