НОВИНИ


"Д. телеграф": Янукович е в България през Черно море

14 7250 26.02.2014
"Д. телеграф": Янукович е в България през Черно море

България е сред възможните посоки за бягство на вече бившия украински президент. Твърдението направи в. “Дейли телеграф” в публикация, озаглавена “Къде, за Бога, е Виктор Янукович”.



Според изданието той би могъл да стигне лесно до България през Черно море.Основна тези срещу подозренията на британците обаче е демонстративният начин, по който Росен Плевнелиев подкрепи преврата в Украйна. Президентът нарече смяната на властта “демократична революция” – аргумент, достатъчен за “Дейли телеграф” да сведе до минимум шансовете Янукович да се е скрил у нас.

Медиите от Киев все още смятат, че експрезидентът се намира на територията на Украйна. За последно се разбра, че Янукович е опитал да излети за чужбина от летището в Севастопол, но бил спрян от граничните власти. Единствената потвърдена информация след това гласи, че част от бодигардовете на издирвания политик го напуснали. Сред останалите възможни дестинации за бягство на Янукович, посочени от “Дейли телеграф”, са ОАЕ, Русия, Грузия, Румъния и Беларус.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама