НОВИНИ


Е. Дайнов: Буря от нестабилност и избори до края на годината

26 6211 28.02.2014
Е. Дайнов: Буря от нестабилност и избори до края на годината
Eвгений Дайнов

Има прекалено много резки движения, някакви пластове се пренареждат, предстои прехвърляне на власт от едно място на друго. Следва се принципа, че старата олигархия е подложена на натиск от нова.



Ново в поведението на Бареков няма, там всичко е "Аз, аз, аз", но новото е, че сега в НС стават неща, които иначе се случват в края му, което значи, че той е нестабилен, заяви по НТВ политологът Евгений Дайнов. Според него обаче се сформира група, за която никой не е гласувал.

Нищо ново под слънцето, Лъчо Мозъка беше депутат на ГЕРБ, още преди ГЕРБ да е участвал в избори, каза политологът Кольо Колев. Конфигурацията вътре в НС провокира това. 

Дайнов прогнозира буря от нестабилност в парламента и най-вероятно избори до края на годината. Има прекалено много резки движения, някакви пластове се пренареждат, предстои прехвърляне на власт от едно място на друго. Следва се принципа, че старата олигархия е подложена на натиск от нова.

Колев се съгласи, че ситуацията е парадоксална и нестабилна. Но каза, че тези сигнали, които идвали от правителството, били по-спокойни и стабилни. Запазвали се като странен остров на спокойствие и конструктивизъм. 

Прокуратурата се опитва да се намести като собствен властови център, досега не сме имали пример само закона да бъде преследван, но винаги има надежда, че някой ще започне да го спазва, каза Дайнов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама