НОВИНИ


Ники Дойнов: Аз съм един подреден стар ерген

1 6937 01.03.2014
Ники Дойнов: Аз съм един подреден стар ерген

Не е добре, че съм се превърнал в един стар ерген, който е много подреден и чист, но пък съм само на 42, защо да не съм ерген, изкоментира битието си Нниколай Дойнов пред водещия Сашо Диков.. Той за пореден път подмина с шеги въпросите за личния му живот.



"Кой се интересува от това аз как живея в личния си живот", отхвърли всякакви въпроси за гаджета и женитби водещият. Той Се посмя на това, че преди 4 години написали, че приятелката му е счетоводителка и е бременна. Има частица истина в това, каза Дойнов и дори се зарадва на писанията, че до него имало и студентка с думите: "Прекрасно звучи!".

"Все още се стиковаме с Ани Салич. За това се иска време. Усещам нов човек до мен, но това е хубаво, една нова емисия. Каниха ме от няколко места, в TV7 също, но не приех. В Нова телевизия има една атмосфера, която е много приятна за работа", посочи Дойнов.

"Сашо, аз не съм звезда, нещата винаги са стояли по този начин. Има интересни предложения и ти предлагат да смениш мястото си, където работиш. Нищо повече", обясни схващането си за трансферите на журналисти водещият, който повече от 15 години не сменя работното си място.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама