НОВИНИ


Сензационно: Възродителният процес бил експеримент на Запада

62 12778 08.03.2014
Сензационно: Възродителният процес бил експеримент на Запада
Божидар Димитров

Историкът Божидар Димитров каза, че този факт бил добре известен сред историците. Поне една западна държава застанала зад Тодор Живков, за да го предприеме, в противен случай, той не би посмял.



Ако ЕС наложи ембарго или санкции, туризмът ни по морето, крепящ се на руския турист, автоматично ще изгуби 2 милиарда от 3-те, които печели, заяви още по ТВ 7 историкът Божидар Димитров.  В момента текат тайни преговори, за които не знаем, добави той и напомни, че се дрънка оръжие и в Черно море. Малко ще подрънкат, ще показват мускули, после ще се разберат, допълни той.

Крим ще получи по-сериозна автономия и де юре ще е в рамките на Украйна, а де факто - в рамките на Русия. Всичко ще приключи по мирно и по тихо до следващия път, заяви още Димитров.

Историкът се съгласи, че у нас възродителният процес също бил експеримент и Живков не би го направил, ако не била западната подкрепа. Този процес намери подкрепа в лицето на Франц Йозеф Щраус, така че поне Германия не е била против. И историците го знаят, посочи той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама