НОВИНИ


Мега мистерия: Странен малък обект се разбил край Каварна

25 12324 11.03.2014
Мега мистерия: Странен малък обект се разбил край Каварна
ufo.bg

Жител на с. Могилище твърдял, че докато правел кафе сутринта чул тътен, сякаш нещо се взривило. Когато погледнал, вече имало пламъци като два вятърни генератора са били ударени.



На 10 март 2014 г. около 8:40 странен малък обект е забелязан да пада в полето край Каварна, съобщава читател на ufo.bg. Той се разбил на малки части малко преди да срещне земята, като отломки са нанесли щети на няколко вятърни ел. генератора. За сега няма официална версия, като временно информацията е засекретена от МВР Област Добрич.

Според автора имало няколко теории, които са в сферата на предположенията, като една от тях била, че това може да е мълния.

 

Жител на с. Могилище твърдял, че докато правел кафе сутринта чул тътен, сякаш нещо се взривило. Когато погледнал, вече имало пламъци като два вятърни генератора са били ударени. Според него това може да е “заблудена” ракета от учение на военните.

 

Според други теории можело да става дума за астрономически обект или НЛО, разпаднало на части още във въздуха, чиито отломки паднали на земята. Авторът споделя, че ако има допълнителни подробности или снимки ще ги публикува.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама