ПОЛИТИКА


Н. Нейнски: Страхлива е реакцията на властта за Украйна

51 6451 17.03.2014
Н. Нейнски: Страхлива е реакцията на властта за Украйна

Реакцията на управляващите за кризата в Украйна е страхлива. В момента Русия прави опит да вдигне нова стена. Правителството ни има шанс да стане на страната на демократичните общества.Това каза в сутрешния блок на БНТ водачът на евролистата на "Синьо единство" Надежда Нейнски.



Това, което се случва с Крим, е един опасен прецедент, който може да дестабилизира цяла Европа, каза още Надежда Нейнски.

За кандидатите ни думите демокрация, принципи и морал имат значение, макар че тези думи напоследък в политиката като че ли не значат нищо.Идеята ни беше да поканим в листата лица, които са утвърдени демократи, добави тя. Искаме да поставим началото на едно ново отношение към политиката и да утвърдим традиционното отношение на десните партии към политиката. "Синьо единство" се явява за първи път на избори и се надяваме да се превърнем в изненада, заяви Нейнски.

Изборите са състезание за доверието на хората. Не е изненада, че парите могат да извоюват определена обществена подкрепа. Изненада ще е, ако това доверие бъде извоювано с принципи, морал и последователна политика. Това ще се опитаме да направим ние, посочи водачът на евролистата на "Синьо единство". Според нея темата на енергийната независимост ще бъде основна тема на изборите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама