НОВИНИ


Убиха собственика на веригата "Версай" на булевард "България"

25 9215 24.03.2014
Убиха собственика на веригата "Версай" на булевард "България"

Столичната полиция работи по изясняването на тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за мъртъв мъж е подаден от жилищна сграда на столичния бул. „България“ около 20:00 часа тази вечер.



На мястото на инцидента веднага са изпратени полицейски патрул и екип на Бърза помощ, който е констатирал смъртта. Установено е, че починалият е 39-годишен. На мястото се извършва оглед. Действията по разследването продължават. Според неофициални информации, мъжът е бил застрелян на входа на кооперацията на бул. „България”, където живее.
Застреляният в комплекс "Бокар" е варненският бизнесмен Борислав Манджуков, предаде TV7. Той е собственик на веригата заведения "Версай", “Булгари” и дискотеки “Еxit”. Има няколко чейндж бюра и хотели. Регистриран е за множество икономически престъпления - ДДС измами, финансови сделки с имущество, придобито по престъпен начин, укриване на данъци, водене на невярна счетоводна отчетност и др.

Манджуков досега има заведени 48 висящи дела, предимно за измами.

На 9 декември 2003 г. бременната тогава негова приятелка на Манджуков - Галя Пеева, беше отвлечена пред къщата им до двореца "Евксиноград". Похитителите й поискаха 1 000 000 лева. В края на същия месец Галя бе пусната и се прибра невредима.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама