НОВИНИ


Станишев: Скандално! Плевнелиев се призна за президент на ГЕРБ

150 9678 25.03.2014
Станишев: Скандално! Плевнелиев се призна за президент на ГЕРБ

С огромна изненада и разочарование в Йордания научих за скандалното признание на Росен Плевнелиев в интервю пред Би Би Си, че е президент на ГЕРБ. Това признание за принадлежността му обяснява много за поведението, решенията и мотивите му за тях.



Toва написа лидерът на левицата Сергей Станишев във Фейсбук.  „Става ясно защо запази гробно мълчание две години за безобразията на Борисов и Цветанов.

Разбираме и защо още в самото начало на протестите зае страна, с което загуби морална легитимност на обединител на всички българи. Това признание обяснява и кашата, която забърка около ЦИК, защо погази закона Конституцията - очевидно по заръка на неговия патрон Борисов, за да обслужи неговите интереси. Сега парламентът трябва да му разплита политическата интрига. Става ясно, че за пореден път в навечерието на избори, президентът играе на политическо инженерство.

Жалко че за първи път от 24 години имаме президент, който служи вярно на една партия, която му изработи този пост и то с изборни измами”, възмути се Станишев.

Българският президент Росен Плевнелиев даде интервю за Би Би Си и предаването "HARDtalk" с водеща Зейнаб Бадауи по време на посещението си във Великобритания. В 24-минутното интервю държавният глава говори предимно за кризата между Русия и Запада и за мерките, които трябва да се предприемат срещу Москва.

Вие сте от ГЕРБ, посочва водещата. Да, абревиатура, която означава Граждани за европейско развитие на България, отговари Плевнелиев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама