НОВИНИ


След грипа Баретата счупи крак

2 4675 25.03.2014
След грипа Баретата счупи крак

Златомир Иванов-Баретата отново не можа да присъства на съдебното заседание в Апелативния съд, където се гледа дело срещу него. Този път причината за неговото отсъствие е счупен крак. Баретата бе обвинен заедно с още 20 души за разпространение на наркотици.


 

На заседанието днес стана ясно, че Баретата е паднал и е счупил крака си, който беше прострелян. Заради инцидента крайникът е с прекъснат нерв и няма чувствителност. Наложило се спешно да бъде опериран, заради което Златомир Иванов трябва да е на легло, обясни адвокатката му Марияна Тодорова.

 

Защитничката поиска да бъде разпитан Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора, тъй като въз основа на неговите показания била постановена осъдителна присъда на СГС. Магистратите от първоинстанционния съд не успели да го разпитат, тъй като Боксьора бил в неизвестност тогава. Сега е в Централния софийски затвор.

 

Делото на Баретата бе преустановено за дълъг период от време заради бавното му възстановяване след покушението на 29 януари миналата година. Съдебният процес бе възстановен през януари т.г., но Златомир Иванов не присъстваше на него. Тогава причината бе разболяването му от грип. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама