НОВИНИ


Черната Златка черногледо анализира дереджето ни

5 5173 25.03.2014
Черната Златка черногледо анализира дереджето ни
Златка Димитрова

Черната Златка влезе и в ролята на анализатор по ТВ 7 и постанови, че у нас във всяка система има проблем. Аз надежда не виждам, черногледо анализира черната плеймейтка, която понастоящем се занимава с благотворителни каузи.



Тя разкритикува състоянието на здравеопазването у нас, съобщи, че имала много хубави идеи и проекти в тази област, но "една птичка пролет не прави" - имало нужда от много средство.

Като цяло не се обръща много голямо внимание на здравеопазването, оттам тръгват доста проблеми, като влезеш в една болница, виждаш колко хора има. Те са объркани, притеснени, обобщи тя. Златка направи сравнение с нашите болници и израелските например и разликата била огромна.

Всеки сам си избира какво да прави в този живот, каза Златка за заниманията си. Правя това, което ми е по-силите, не мога да подмина нито един апел, обясни тя.

С това огромно сърце, което носиш в себе си, ще бъдеш една чудесна майка, изчетка я водещият на "Дневен ред" К. Филипов. И поиска да разбере дали в това отношение има блага вест от Златка, дали на Коледа ще има блага новина. Димитрова загадъчно се усмихна, но не разкри нищо конкретно.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама