НОВИНИ


След прилив на инвеститори при ГЕРБ, следвал отлив при Орешарски

60 7350 27.03.2014
След прилив на инвеститори при ГЕРБ, следвал отлив при Орешарски
Бойко Борисов Булфото

При тази политическа обстановка на криза и недоверие, което има към правителството, инвеститорите бягат. Който е учил география знае, че първо има прилив. Нормално е при Орешарски да има отлив на инвеститори сега.



Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение в Благоевград днес. По думите му социална политика с плосък данък не се прави. Той бил за държава, такава каквато била при управлението на ГЕРБ. Ние работихме с ниския данък, за да привлечем максимален брой инвеститори, а сегашните управляващи няма да кажат, че лъжеха за плоския данък, че ще го махнат, сега се гушат и лъжат хората, коментира Борисов.

ГЕРБ е партията победила на парламентарните избори. Не стига, че Станишев си присвои позицията на председател, а в същото време иска да има толкова членове, колкото имаме и ние в избирателната комисия. Това е нахалство и Мая Манолова му написа закон, с който да направи това. Само че този закон може да важи само, ако има четири партии в парламента.

В желанието си да игнорират отвсякъде ГЕРБ, защото ГЕРБ в момента има само шест от 19 члена, а както знаете тройната коалиция в парламента БСП, ДПС и "Атака" си разпределиха ръководството в ЦИК. Председателят е от БСП, зам.-председател от „Атака” и секретар от ДПС. Протоколите от изборите се подписват от двама души - председателя и секретаря, тоест от БСП и ДПС.

По думите на Борисов Мая Манолова е много красива жена, но за законотворец не става, тъй като е направила закон, който кара Станишев да се изчервява всеки ден, да нервничи и да търси вина в някой друг. Борисов категорично отрече каквато и да е договорка между ГЕРБ и ДПС. По думите му, това са само интерпретации на политолози.

Политиката на сегашното управление е опасна, до няколко години няма да има пари в пенсионните фондове. Това, което правят в момента управляващите е да си откупуват време за изборите и да лъжат хората.

От сега мога да опиша опорните точки, които БСП ще говорят само след няколко месеца: „Видяхте ли дадохме за майките, дадохме великденски надбавки, дадохме за Коледа, а това, че са взели от децата и са ги задължили след това да се плащат с лихвите тези пари, това няма да се казва”, коментира още Борисов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама