НОВИНИ


Цветанов пак начело на предизборния щаб на ГЕРБ

35 5658 31.03.2014
Цветанов пак начело на предизборния щаб на ГЕРБ

Цветан Цветанов отново оглави предизборния щаб на ГЕРБ. Той неизменно заема тази позиция откакто партията се явява на избори.За предстоящите евроизбори негови заместници в предизборния щаб ще бъдат социологът Румяна Бъчварова и административният секретар Цветомир Паунов.



Днес партията представи екипа си и мотото за евровота "България няма време за губене".

Цветанов изброи целите на партията."Целта ни е първи да се регистрираме в Централната избирателна комисия, да бъдем първа политическа сила, партията с най-много гласове и, разбира се, да имаме повече евродепутати, отколкото след последните избори", обяви той.

Цветанов обеща "позитивна кампания, без противопоставяне и черен пиар, характерни за нашите политически опоненти". Вярваме във високата избирателна активност и ще се регистрираме самостоятелно за изборите както винаги, каза още Цветанов.
ГЕРБ ще открие кампанията си на 27 април в зала Арена "Армеец". Сред гостите ще бъде и лидерът на ЕНП Жан-Клод Юнкер.

"В тази кампания избрахме не да обещаваме красиви неща, а да кажем просто една истина, че България няма време за губене”, каза председателят на Столичния общински съвет и член на предизборния щаб Елен Герджиков, който представи слогана на ГЕРБ за евроизборите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама