НОВИНИ


Потрошиха магазини и запалиха коли на бизнесдама

2 5645 02.04.2014
Потрошиха магазини и запалиха коли на бизнесдама
снимка: "Флагман"

Два от магазините на 35-годишната бургазлийка Веселина Тодорова, гадже на сина на покойния шеф на Пристанище-Бургас Димитър Алексиев – Диян Алексиев в Бургас са били потрошени. Веселина Тодорова се занимава с търговия на дрехи и обувки - ментета на известни световни марки.


 

Причините за зулумите са дълговете на Деян Алексиев към частни лица, твърдят запознати пред "Флагман". Бизнесменът е потънал в борчове до гушата.


Сигнали за строшените витрини на магазините в полицията не са постъпвали. Според запознати потърпевшите не са се оплакали най-вероятно, защото стоките там са обект на проверка на икономическа полиция, тъй като се продават ментета.

 

В началото на март, два дни преди женския празник, неизвестен подпали "Тойота"-та на Веселина Тодорова, паркирана пред жилището им в комплекс „Лазур”.  Колата предварително била залята с бензин, защото пламнала като факла.

През ноември 2012 година на същото място изгоря и друга кола на Веселина Тодорова – „Ауди”, което след пожара трудно можеше да бъде разпознато. Тогава пострадаха още две коли.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама