НАРОДЕН ГЛАС


"България си ти!“ пак поде инициативата „И добрината воскресе!“

0 5679 03.04.2014
"България си ти!“ пак поде инициативата „И добрината воскресе!“

Сдружение „България си ти!“ за втори път провежда инициативата „И добрината воскресе!“. Тя ще помогне на нуждаещи се многодетни български семейства и социално слаби хора от цяла България в навечерието на Великден.


 

Организацията се грижи за над 10 многодетни български семейства постоянно, а периодично организира и още много дарителски кампании за нуждаещи се в цялата страна стари хора, крайно бедни семейства, хора в неравностойно социално положение. Целта на сдружението е да „възкреси“ добрината в домовете на нуждаещи се българи с хранителни пакети, подаръци за децата и продължаване на традициите и обичаите. Всичко това ще сe осъществи с безвъзмездния труд на доброволци, които отделят от свободното си време, за да достигнат даренията лично до хората.

 

„Ако и Вие вярвате в доброто у човека – бъдете съпричастни, включете се! Можете да го направите с хранителни продукти, парични средства за закупуването им или с безвъзмезден труд за раздаването им в различните региони на страната. Убедени сме, че можем да „възкресим“ добрината, чрез спойката на солидарността и взаимната подкрепа!”, призовават от „България си ти!“.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама