ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Слави Трифонов бесен на Къци Вапцаров

24 17572 06.04.2014
Слави Трифонов бесен на Къци Вапцаров

Слави Трифонов бил бесен. Той направо излязъл извън кожата си, когато разбрал, че не друг, а Къци Вапцаров ще го имитира в шоуто „Като две капки вода“. Слави буквално помел студиото си като „благославял“ Къци и родата му до девето коляно.



След това отправил и проклятие към Къци Вапцаров, пише жълто издание.

„Разбира се, Слави Трифонов не е вещица и няма магически сили. Така че проклятието му не е нищо повече от силни думи на разярен човек. Но той никога не е можел да понася Къци Вапцаров, дори за мъж го няма. А точно той трябва да се „всели“ в образа му. Разбираемо е, че побесня“, обясняват музиканти от Ку-Ку бенд.

Други обаче не са толкова убедени, че проклятието на Слави Трифонов не е успяло. Малко преди шоуто Къци Вапцаров едва не се пребил на сцената, защото не виждал почти нищо зад черните очила.

Той не спирал да се чуди как Слави Трифонов се движи с тях толкова време и още не се е претрепал някъде. Къци Вапцаров обаче бил особено доволен, че ще имитира Слави Трифонов и най-накрая ще му върне за годините, през които е бил осмиван от него хиляди пъти.

Защото Къци Вапцаров е може би един от най-любимите образи за майтапи от страна на Слави Трифонов. И той не веднъж го е осмивал и дори унижавал публично в своето шоу.

„Слави Трифонов обича да се подиграва с другите, но ако някой направи същото с него, не може да го преглътне. Самочувствието му е прекалено голямо“, коментират хора от екипа му.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама