СПОРТ


Стойчо: Никой вече не се съобразява с Левски и ЦСКА

0 6300 08.04.2014
Стойчо: Никой вече не се съобразява с Левски и ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана недоволен от насрочването на датата за последното вечно дерби за този сезон. "Червени" и "сини" се срещат на втория ден на Великден или на 21 април.Първоначално се говореше, че мачът ще е на 18 април, но това не беше официална информация. Днес от БФС официално обявиха, че ще е на 21 април.



"Аз не съм доволен за датата на дербито, никой в ЦСКА не е доволен, защото беше друга дата. Всичко можеше да е по друг начин."

"Но сега Левски и ЦСКА са най-слабите във взимането на решенията и никой не се съобразява с нас. Предполагам, че и в Левски не са доволни от промяната", сподели Младенов в предаването "Пред банята".

Той сподели, че не очаква тимът му да се бори за титлата този сезон, въпреки че вече е само на осем точки от лидера Лудогорец. До края на кампанията има още цели десет кръга.

"В българския шампионат някои неща много трудно ще се променят. Все по-малко вярвам в това. Почти всеки кръг се наглеждаме на неща и ситуации, в които съдиите се намесват и насочват мача в определена посока."

"Точно затова се съмнявам да се промени нещо в този шампионат. Всички ги знаем нещата, но когато някой ги изговори, става ревльо, плачко и какво ли още не", сподели още Младенов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама