НОВИНИ


В. Вучков: ГЕРБ не е плащала протестите

18 5996 08.04.2014
В. Вучков: ГЕРБ не е плащала протестите
Веселин Вучков

Твърдението, което беше визирано и лансирано от тази комисия, макар и това да не е официално споделено от членовете на комисията, а само от лица, които са разпитвани, че миналогодишните протести от лятото са били организирани три месеца по-рано и са били платени от ГЕРБ, наистина е абсолютно неоснователно.



Защото това, освен всичко друго, е категорична обида срещу стотиците хиляди граждани, които заляха улиците и площадите на страната на историческата дата 14 юни миналата година, каза пред журналисти народният представител от ПГ на ГЕРБ Веселин Вучков. Според Вучков, това е опит за дискредитация на този спонтанен граждански протест, който завладя страната миналата година.

Намирам за съвсем правилно нашето решение да не участваме в работата на тази комисия, защото тя цели пълна подмяна на предмета на дейност, прикриване на фактите около случая „Христо Бисеров” и тотална дискриминация на гражданските протести от миналото лято. Българският парламент не трябва да се занимава с такива проблеми, каза още Вучков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама