НОВИНИ


Посрещат Расмусен с протест у нас

24 5383 08.04.2014
Посрещат Расмусен с протест у нас

Граждани, които не одобряват българската позиция по отношение на събитията в Украйна, се събират на протест в четвъртък в 17:30 часа в градинката при „Кристал" пред Централния военен клуб. Тази проява очевидно е свързана с посещението на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен по покана на президента Росен Плевнелиев.



Зад гърба на обществеността за пореден път се водят договорки и се приемат нареждания от вън, които могат да замесят България в конфликт срещу Русия, въпреки че страната ни няма интереси нито от това, нито има роля в събитията, случващи се в Украйна, изразяват мнение инициаторите на протеста. В старанието си да се докаже пред своите покровители, президентът осъществи редица посещения и срещи на високо ниво и изуми българската общественост с войнствените си позиции и непредизвикани и неискани от никой становища и изказвания срещу Русия, мотивират се още протестиращите.

Миналата седмица у нас изненадващо дойде и помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд, но разговорите й у нас останаха секрет за  обществеността.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама