НОВИНИ


Задържани са дъщеря и майка за убийството на Алекс

11 6391 11.04.2014
Задържани са дъщеря и майка за убийството на Алекс

Северина Петкова Димитрова и 60-годишната й майка Светлана Димитрова са арестувани заради отвлечената Александра в Поморие. Северина е жената, която живее на съпружески начала с хотелиера Веселин Тошев, чиито семеен хотел „Лагун” бе претърсен тази сутрин от полиция. И двете са от Златоград, но са се преместили да живеят в Поморие преди 9 години, където Северина се запознава с Веселин Тошев.



Двамата имат две момиченца на 6 и на 2 години. Голямото момиченце е било в една детска градина заедно с изчезналата Александра. До преди две години семейството на Александра - Ивалина и Веселин Тодорови - често посещавали хотела на Веселин Тошев.

Днес следобед полицаи докараха в хотела Веселин Тошев, за когото всички смятаха, че е в неизвестност. След ареста на приятелката му полицаите са го пуснали, за да може да се грижи за двете си деца, пише "Флагман".

"Аз съм почтен човек, дете не съм отвличал, познавам Северина добре и тя не е способна на такова нещо, разбиха ми 40 врати на хотела, държаха ме 8 часа, седнал на един изтърбушен диван, с един и същи въпрос - да призная каква е връзката ми с отвличането на детето", твърди Тошев.

„Принудиха ме да карам към къщата на майка ми - 75-годишна болна жена, за да претърсят дома. След това ме накараха да ги закарам на вилата си в село Каменар, която също претърсиха. Не ми казаха обаче, че в това време са вилнели в хотела ми”, каза Тошев и заплаши, че има „руски партньори”, които ще отмъстят, ако нещо се случи с приятелката му.

"Назовавам две имена - на майор Виктор Путилов и шефа на на спецотряд "Алфа" - Игор Кузнецов, те стоят зад мен и честта ми", каза още той
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама